Vilka är vi?

Städarna Sverige AB äger och driver BazHemservice

7 maj 2019 förvärvade Städarna Sverige AB genom dotterbolaget Städarna i Eskilstuna AB samtliga aktier i Baz Sweden AB. Städarna Sverige AB grundades 2009 i Norrköping och är idag Sveriges 3:e största hemservicebolag med över 500 medarbetare. Städarna är verksamma i 23 orter i mellansverige och har en målsättning om att bli rikstäckande. Verksamheten är en koncern med lokala dotterbolag som delägs tillsammans med en lokal VD från varje ort.
Städarna i Strängnäs är en städfirma som är belägen i Strängnäs.

I dagsläget har Städarna-koncernen en affärsvolym på drygt 180 Mkr per år och sysselsätter över 500 medarbetare. Målet är att inom fyra år bli Sveriges största hemserviceföretag.

– “Vi är otroligt stolta över möjligheten att få förvärva Baz och beslutet är mycket väl avvägt efter flera år av dialog. Vi har stor erfarenhet av förvärv och kommer lägga 100% fokus på att ta hand om våra nya medarbetare och kunder. Vi är mycket glada över att få driva vidare bolaget tillsammans med den nuvarande företagsledningen Stina och Anna., Vi kan därmed säkerställa att verksamheten fortsätter på som vanligt och om det blir någon förändring så handlar det endast om förbättringar”. säger Tjoffe Sjögren Koncernchef för Städarna.

Läs hela pressmeddelandet

Vi brinner för service!

Vi jobbar med lokal personal som vi kontinuerligt utvecklar genom utbildning. All vår personal är noggrant rekryterad med fokus på service, kunnande och diskretion. För oss är det A och O att du känner dig trygg med att ha oss i ditt hem. Därför har all vår personal sekretessavtal och är försäkrade.

Anna Mithawala


Mail: 
anna.mithawala@stadarna.se
Tel: 0152-71 48 40

Stina Wilhelmsson


Mail: stina.w@stadarna.se
Tel: 0152-71 48 40