Referenskunder

carina-liten

Carina Adolfsson
Jag anlitade BazHemservice för en flyttstädning i min gamla lägenhet. Det blev fantastiskt fint och det kändes som att kliva in i en ny lägenhet när jag var där och tittade. Jag ville nästan flytta tillbaka igen.

Vi funderar på att anlita BazHemservice för hemstädning varannan vecka framöver. Eftersom vi jobbar så passa mycket vill vi inte lägga ned all ledig tid på städning. Jag är så jäkla nöjd!

susanna-litenSusanna Perämäki, Tio Media
Vi har anlitat BazHemservice i ca ett år för kontorsstäd på vårt företag Tio Media och vi är väldigt nöjda. De kommer en gång i veckan och är noggranna, diskreta och snabba.

Jag anlitar dem också för städning hemma. Vi har en villa på 180 kvm och fyra barn så det är en hel del att städa. Varannan vecka får vi städning och det är så himla skönt att komma hem till ett hus som är nystädat och doftar gott. BazHemservice gör en grundlig städning och det känns rent i flera dagar efteråt.

 

 

zinnia-litenZinnia
Vi anlitade BazHemservice när vi hade köpt vårt hus och renoverade det. De gjorde en rejäl storstädning efter renoveringen och när vi skulle måla om huset fick de även det uppdraget. Vi är jättenöjda!

På vår fastighetsbyrå rekommenderar vi våra kunder BazHemservice vid flytt, visningar m.m.

Kunderna har också varit nöjda och om det någon gång har missats något så åtgärdar de det direkt.

 

Sören Nordström
BazHemservice hjäpte till med trädgårdsarbete hos oss i somras. De klippte gräset, skrapade bort ogräs mellan plattor, rensade och höll ordning i rabatterna. Ja allt det jag ville att de skulle göra gjorde de och det blev jättebra. De har varit kanonbra. Toppen!

Vi är jättenöjda!